Linux vergelijkingstabel

Onze Linux webhosting pakketten zijn bijzonder stabiel, betrouwbaar en bieden eindeloos veel mogelijkheden. En dat allemaal voor de voordeligste tarieven. Easyhosting zorgt ervoor dat je website 24/7 veilig én beschikbaar blijft.

Inbegrepen Optie Niet inbegrepen Meer informatie

*Tarieven zijn exclusief BTW

 
 
Tarief per maand*
Tarief per jaar*
 
Pakketten
Diskruimte - ?

De totale diskruimte die beschikbaar is voor je website, e-mail en database(s).

Gratis domeinnaam - ?

Vanaf het Easy Starter pakket krijg je één gratis .nl domeinnaam.

Dataverkeer - ?

Elke keer dat een bezoeker je website bezoekt, worden bestanden gedownload om ze te kunnen zien. De gigabytes (GB) die hiermee verbruikt worden, zijn je verbruik.

Websites hosten - ?

Vanaf het Easy 2 pakket host je meerdere websites (domeinnamen) op één hostingpakket.

Domeinaliassen - ?

Een domeinalias is een tweede domein welke verwijst naar uw hoofddomein.

Subdomeinen - ?

Bij alle pakketten krijg je een onbeperkt aantal subdomeinnamen. Een subdomein is bijvoorbeeld: hosting.easyhosting.nl

FTP accounts - ?

Je kunt meerdere FTP accounts aanmaken zodat jouw webdeveloper bijvoorbeeld met een eigen login aan de website kan bouwen.

MySQL database - ?

MySQL is een databasesysteem dat gebruikt wordt door geprogrameerde website applicaties zoals, CMS-en (content management systemen als WordPress en Joomla), webwinkels, etc.

Gratis DNS beheer
Groene hosting - ?

In ons datacenter maken wij gebruik van 100% groene stroom. Bovendien minimaliseren wij het stroomverbruik door verschillende energiebesparende maatregelen te treffen. Verder moedigen we ons personeel aan zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar kantoor te komen.

Telefonische support - ?

Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar. Zowel per telefoon als per e-mail. Dus geen lange wachttijden of onbeantwoorde e-mails. Onze deskundige helpdesk denkt met je mee en helpt echt.

Gratis upgrade - ?

Je kunt altijd gratis upgraden naar een groter hosting pakket.

Razendsnel online - ?

Je kunt garandeerd binnen één werkdag aan de slag met je website.

E-mail
E-mailboxen - ?

Het aantal e-mailboxen dat je tot je beschikking hebt.

E-mailaliassen - ?

Per e-mailbox kun je een onbeperkt aantal aliassen aanmaken.

POP3/ IMAP4 - ?

Je kunt gebruik maken van diverse e-mail protocollen, zoals POP3 of IMAP. POP3 is een manier om jouw e-mail op te halen in een e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook. Met POP3 heb je jouw Postvak altijd op jouw eigen PC staan. Bij het ophalen worden alle binnenkomende e-mailberichten in principe van de server verwijderd. Alle e-mailprogrammas werken (goed) met POP3. Bij IMAP is het zo dat het Postvak bij Easyhosting op de server staat. Dit kan handig zijn als je vanaf verschillende devices tegelijk toegang wil hebben tot het Postvak, of als je het e-mailadres wil delen met iemand anders. Een bijkomend voordeel van IMAP is dat alle e-mails dagelijks worden ge-backupt. Jouw e-mail is daarmee gegarandeerd in veilige handen.

E-mail forwarding - ?

In de webinterface kun je e-mail adressen doorverwijzen naar andere e-mail adressen.

Afwezigheidsberichten - ?

In de webinterface stel je eenvoudig een afwezigheidsbericht in, zodat er automatisch een e-mail wordt teruggestuurd aan de afzender.

Fallback SMTP - ?

Wanneer je eigen e-mailserver even niet beschikbaar is zal onze fallbackserver de e-mail, gedurende 7 dagen, nogmaals proberen af te leveren op jouw server.

Mailinglijst - ?

In de webinterface maak je eenvoudig mailinglists aan, zodat een e-mail wordt doorgestuurd naar meerdere e-mail adressen.

Webmail - ?

Bij een webhosting pakket kun je gebruikmaken van je eigen webmail. Hiermee kun je overal ter wereld je e-mail ontvangen en versturen met je eigen e-mailadres.

SpamAssasin - ?

In de webinterface kun je binnen een paar klikken Spamassassin activeren en instellen. Spamassassin is een basis spamfilter waarbij e-mailberichten worden gescand op spam en virussen. Is een basis spamfilter niet voldoende? Dan is onze Anti-spam/ virusfilter oplossing (zie hieronder) een betere optie voor je. Je e-mailberichten worden gescand op meer punten, het spamfilter is accurater en wordt dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie over nieuwe virussen en spamberichten.

Anti-spam/ virusfilter
Website
PHP5, MySQL database - ?

PHP is een scripting-taal op het internet. MySQL is een database.

FTP, CGI, Perl - ?

Via een FTP programma publiceer je jouw website op het internet. CGI en Perl is een scripting taal.

HTML/ XHTML - ?

Paginas op internet schrijf je in HTML of XHTLM code. XHTML betekent EXtensible HyperText Markup Language en het is de opvolger van HTML. XHTML zal uiteindelijk HTML gaan vervangen. Je moet XHTML vooral zien als een strengere en schonere versie van HTML.

Uitgebreide statistieken - ?

In de webinterface vind je uitgebreide statistieken over de bezoekers en het datagebruik van je website(s).

SSL certificaat
Cronjobs - ?

Cronjobs kunnen gebruikt worden om scripts in het webhosting pakket op bepaalde tijden te laten draaien. Bijvoorbeeld voor het opschonen van database records.

Webinterface
Direct Admin of Plesk
Beveiligde mappen - ?

In de webinterface beveilig je eenvoudig een map met een inlognaam en wachtwoord.

Backupbeheer - ?

In de webinterface maak je eenvoudig een back-up van je website en plaats je eenvoudig en snel een backup terug.

Eigen foutpagina's - ?

Je hostingpakket wordt standaard opgeleverd met een 404 errorpagina van Easyhosting die je naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Online FTP-beheer - ?

In de webinterface upload en download je bestanden zonder een FTP-programma.

Security
Firewall beveiliging - ?

Al onze servers zijn uitstekend beveiligd. Security staat zeer hoog in ons vaandel.

24/7 beheer - ?

Easyhosting verzorgt alle updates, back-ups en monitoring. Alles wordt dus voor je geregeld. Je hebt zelf geen technische kennis nodig.

Softwarebeheer
Eigen website maken
1 click installaties
Drupal - ?

Drupal is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Drupal wordt gebruikt om websites en weblogs te beheren.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

OsCommerce - ?

OsCommerce is een open source online winkel- en e-commerce oplossing waarmee een volledige webshop wordt beheerd middels de webbrowser (webbased). Geen enkele kennis is daarbij nodig van HTML, XML of welke programmeervaardigheid van ook, iedereen kan het.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

WordPress - ?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je zonder technische kennis een website kunnen opzetten en beheren. Met WordPress is het zeer gemakkelijk om zelf onderhoud te doen aan een website. Veel weblogs en website’s maken gebruik van WordPress. WordPress maakt gebruik van php programmeertaal, alle content word opgeslagen in een MySQL-database. De website kan uitgebreid worden met vele plugins (contactformulier, SEO-optimalisatie, fotogallery etc.). Onze website maakt ook gebruik van WordPress.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

Joomla! - ?

Joomla! is een opensource-contentmanagementsysteem. Joomla! is geschreven in PHP en werkt met een MySQL-database. Met Joomla! kun je zonder veel technische kennis een professionele website opzetten.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

Typo3 - ?

TYPO3 is een gratis open source CMS framework waarmee kleine en grote websites en intranet-oplossingen op maat gemaakt kunnen worden. Middels een webbrowser kan de website vanaf iedere computer beheerd worden. Er is door de webredacteur geen kennis van HTML of programmeer-talen benodigd om de website professioneel te kunnen onderhouden en uit te breiden.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

Magento - ?

Met Magento kun je gemakkelijk een aantrekkelijke en professionele webshop opzetten. Magento is een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid e-commerce pakket dat volledige controle biedt over design, inhoud en functionaliteit van jouw webshop.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

Prestashop - ?

Met behulp van Prestashop kun je moeiteloos een professionele en veilige webshop opzetten. Het programma is opensource en dus gratis in gebruik. Prestashop kenmerkt zich door de slimme navigatiestructuur, implementatie van vele betaalmogelijkheden (iDEAL, PayPal, Creditcard etc.) en flexibiliteit. Via de backoffice kun je snel en eenvoudig functionaliteiten aan je shop toevoegen.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

CMS Made Simple - ?

CMS Made Simple is een opensource en krachtig CMS met een solide gebruikerspaneel. Het biedt vele mogelijkheden voor integratie van (externe) modules. Vanuit de basis is het geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en het is toepasbaar voor ieder design.

Dit CMS is met 1-click snel en eenvoudig te installeren en is direct klaar voor gebruik.

Gastenboek - ?

Met het Gastenboek biedt u bezoekers van uw website de mogelijkheid een berichtje achter te laten. Per e-mail wordt u op de hoogte gesteld van nieuwe berichten.

Tarief
Set-up kosten*
Tarief per maand*
Tarief per jaar*
Facturatie
Populair
Easy Starter
€2,90
€34,80
Bestellen
 
5.000MB
Ja
Onbeperkt
1
ja
ja
Onbeperkt
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
 
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
optie
 
ja
ja
ja
ja
optie
ja
 
ja
ja
ja
ja
ja
 
ja
ja
 
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
 
Gratis
€2,90
€34,80
Jaarlijks
Bestellen
Populair
Easy Basic
€4,90
€58,80
Bestellen
 
10.000MB
Ja
Onbeperkt
2
ja
ja
Onbeperkt
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
 
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
optie
 
ja
ja
ja
ja
optie
ja
 
ja
ja
ja
ja
ja
 
ja
ja
 
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
 
Gratis
€4,90
€58,80
Jaarlijks
Bestellen
Populair
Easy Advanced
€9,90
€118,80
Bestellen
 
25.000MB
Ja
Onbeperkt
10
ja
ja
Onbeperkt
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
 
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
optie
 
ja
ja
ja
ja
optie
ja
 
ja
ja
ja
ja
ja
 
ja
ja
 
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
 
Gratis
€9,90
€118,80
Jaarlijks
Bestellen
Populair
Easy Pro
€17,90
€214,80
Bestellen
 
50.000MB
Ja
Onbeperkt
25
ja
ja
Onbeperkt
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
 
Onbeperkt
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
optie
 
ja
ja
ja
ja
optie
ja
 
ja
ja
ja
ja
ja
 
ja
ja
 
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
 
Gratis
€17,90
€214,80
Jaarlijks
Bestellen

Inbegrepen Optie Niet inbegrepen Meer informatie

*Tarieven zijn exclusief BTW