Over Easyhosting

Easyhosting

In twintig jaar tijd is Easyhosting uitgegroeid tot dé specialist in domeinnaamregistraties, e-mail- en shared website hosting. Easyhosting hanteert scherpe tarieven zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service. Wij onderscheiden ons door onze bereikbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijke service. Easyhosting heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt. Simpel en voordelig je eigen website online? Het begint bij Easyhosting.

Waarom Easyhosting?

Easyhosting is een snelgroeiend, autonoom en financieel solide bedrijf dat actief is in de hostingmarkt sinds 1999. Op dit moment behoort Easyhosting tot één van de grootste shared webhosting providers van Nederland. Inmiddels hebben we al meer dan 100.000 domeinen voor onze klanten geregistreerd.

Op deze pagina leggen wij jou graag uit waarom Easyhosting de beste keus is.

Specialisatie

Als één van de weinige providers hebben wij ons volledig gespecialiseerd in domeinnaam registraties en shared webhosting. Wij doen niets anders en daarom zijn we er zo goed in. Ons motto: “focus, focus en nog eens focus”.

Scherpe tarieven

Hoe kunnen wij zo goedkoop zijn en toch een kwaliteitsdienst leveren? Het antwoord is automatiseren! Domeinnamen worden geregistreerd zonder tussenkomst van mensen en webhosting pakketten worden automatisch aangemaakt op de server. Daarnaast spenderen wij geen geld aan dure advertenties en nemen simpelweg genoegen met minder marge dan veel andere providers. Door bovenstaande aspecten kunnen wij onze prijzen laag houden.

Altijd de beste service

Wij begrijpen het volkomen als je ondersteuning nodig hebt. Gelukkig voor jou als klant van Easyhosting zijn onze medewerkers uitstekend bereikbaar. Zowel per e-mail als via het supportportaal. Dus geen lange wachttijden of onbeantwoorde e-mails. Onze deskundige helpdesk denkt met je mee en helpt echt. Wij zijn er best trots op dat onze klanten onze service beoordelen met een 8,6!

Tevredenheidsgarantie

Goedkoop blijkt achteraf vaak duurkoop te zijn. Bij Easyhosting niet. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie. Voldoet onze dienstverlening onverhoopt niet aan jouw verwachtingen? Zeg je webhosting pakket dan binnen 30 dagen na je bestelling op. Zonder opgaaf van reden krijg je dan de kosten van je webhosting pakket terug. Gegarandeerd!

Linux & Windows pakketten

Omdat niet iedere website hetzelfde is, heeft Easyhosting verschillende Linux PHP en MySQL en Windows ASP.NET, SQL en WordPress webhosting pakketten samengesteld. Complete pakketten. Er is altijd een webhosting pakket dat bij jouw wensen past.

Plesk of Direct Admin

Met een webinterface kun je gemakkelijk jouw domein beheren, zoals e-mail adressen aanmaken, back-ups maken en statistieken inzien. Hiervoor bieden we de twee meest populaire commerciële oplossingen: Plesk en Direct Admin.

Meerdere websites op 1 pakket

Bij Easyhosting kun je meerdere websites (domeinnamen) koppelen aan één webhosting pakket. Je hoeft dus slechts één webhosting pakket af te nemen voor meerdere websites.

Optimaal voor populaire CMS'en

Bij Easyhosting zijn de webhosting pakketten geoptimaliseerd voor de meest populaire CMS-en, zoals WordPress, Joomla!, Drupal, OsCommerce, Typo3 en natuurlijk Magento. Onze Windows pakketten zijn geoptimaliseerd voor Umbraco CMS.

Hoge beschikbaarheid en razendsnel

Easyhosting maakt gebruik van het netwerk van ons zusterbedrijf Denit. Dit netwerk wordt 24×7 gemonitord. Onze servers draaien op de Denit cloud. Alles draait virtueel, hardwarestoringen zijn hierdoor uitgesloten. Hierdoor zijn wij in staat om een 99,999% uptime garantie te realiseren.

Geen zorgen om beheer

Al onze diensten worden volledig door Easyhosting beheerd. Elke nacht worden er backups gemaakt. Alle servers worden geupdate en gemonitord. Bij incidenten gaan wij direct aan de slag om het op te lossen. Ook buiten kantoortijd. Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd.

In 1 muisklik applicaties installeren

Via ons controlepaneel kun je snel en eenvoudig applicaties installeren, zoals en Joomla!, Drupal en Magento. Bij WordPress webhosting van Easyhosting heb je al helemaal geen omkijken naar het installeren van WordPress. Dat doen wij voor je. Na de installatie ontvang je van ons jouw logingegevens.

0