Servers

Wanneer kies je voor je eigen server in plaats van een goedkoper shared webhosting pakket?

De voordelen van eigen servers

 

 • Meer technische vrijheid
  Voor de meeste websites is shared webhosting de beste keuze, al zijn de mogelijkheden voor software-installaties beperkter. Je eigen server daarentegen geeft je alle vrijheid op technisch gebied. Met een eigen server heb je root-toegang en kun je je server volledig naar eigen wens inrichten.
 • Betere performance
  Met shared webhosting sta je met meerdere klanten op dezelfde server. Met je eigen server deel je de capaciteit van de server met niemand. Met je eigen server geef je jouw website de ultieme snelheid en performance.
 • Hogere uptime
  Met shared webhosting hebben alle klanten allemaal invloed op de stabiliteit van de server. Met een eigen server heb je geen last van andere gebruikers. Je hebt hiermee dus het minste risico op storingen.
 • Service Level Agreement (SLA)
  Bij een eigen server krijg je een uitgebreide, ijzersterke SLA. In een SLA leggen we duidelijk en exact vast wat onze dienstverlening voor jou inhoudt. Je weet precies wat je van ons mag verwachten omtrent dienstverlening, verantwoordelijkheden, beschikbaarheid, oplostijden en reactietijden.

Voor de meeste websites is shared webhosting de beste keuze, echter als je belang hecht aan bovenstaande aspecten past een eigen server het beste bij jou.

Voor een eigen server verwijzen wij jou naar ons moederbedrijf Denit. Denit is gespecialiseerd in onder andere dedicated– en virtual servers met de hoogste uptime en beste performance.

Bestel direct je eigen server bij Denit en krijg de eerste maand gratis!