Nieuwe website

Het werd tijd om onze website te voorzien van een nieuw jasje. Wij hebben onze producten en diensten nóg duidelijker weergegeven en we hebben het bestelproces vereenvoudigt.

Wij zijn enthousiast, hopelijk jij ook! Wij vinden het belangrijk dat de website aansluit bij de verwachtingen van bezoekers, daarom nodigen wij je uit om via e-mail jouw mening te geven.

WordPress webhosting

Easyhosting introduceert speciale WordPress webhosting pakketten aan. Deze pakketten worden door ons aangemaakt op een voor WordPress geoptimaliseerde server. De nieuwste WordPress versie wordt automatisch voor je geïnstalleerd. Vanaf nu dus geen “gedoe” meer met het installeren van WordPress. Je kunt direct aan de slag met je website.

Nieuwe domeinnamen

Easyhosting biedt honderden domeinnaam extensies aan. Heb je al eens nagedacht om niet alleen een .nl domein extensie te gebruiken voor je website? Heb je bijvoorbeeld ook klanten in Europa? Dan is een .eu extensie wellicht interessant voor jou. Of lever je oplossingen aan je klanten? Dan is .solutions wellicht iets voor jou. Of weet jij echt alles over jouw vakgebied? Denk dan eens aan een .guru extensie. Ook .shop, .site, .online, .it, .amsterdam, .blog en .cool zijn erg populaire nieuwe domeinnaam extensies.

Website maken

Maak eenvoudig je eigen professionele website. Zonder programmeerkennis kan jouw website in een paar stappen online zijn. Er is altijd een design dat goed bij jou past.