Naar het overzicht

Registreer nu je .website en .site domeinnaam

Op internet draait het maar om één ding: gevonden worden. Dat begint met het kiezen van een goede domeinnaam. Door te kiezen voor een nieuwe gTLD kun je jezelf onderscheiden van de concurrentie en laten zien dat je bovenop nieuwe veranderingen zit.

Met name veel domeinnamen die op de extensie .com of .nl eindigen, zijn al gereserveerd. Maar wist je dat er de laatste tijd honderden extensies bijgekomen zijn, zoals .website, .site, .top, .amsterdam en .frl? De kans is groot dat de door jouw gewenste domeinnaam in combinatie met één van deze extensies wel vrij is.

Een overzicht van al onze extensies vind je hier.

.website domeinnaam

Registreer snel en eenvoudig je eigen .website domeinnaam voor ons actietarief van € 4,95 per jaar (actie loopt t/m 30-11-2015). Vanaf het tweede jaar betaal je het standaardtarief van € 21,50 per jaar.

Een .website domeinnaam is interessant voor iedereen met een eigen website. Je creëert een uniek webadres voor je huidige of nieuwe website en bereikt hiermee een grote doelgroep. De .website extensie kan ook perfect worden ingezet voor marketingdoeleinden. Kortom de mogelijkheden met een .website domeinnaam zijn veelzijdig en een .website past perfect bij elke website!

Bestel hier je .website domeinnaam voor slechts 4,95 per jaar!

.site domeinnaam

Registreer snel en eenvoudig je eigen .site domeinnaam voor ons actietarief van € 4,95 per jaar (actie loopt t/m 30-11-2015). Vanaf het tweede jaar betaal je het standaardtarief van € 24,50 per jaar.

De .site extensie is generiek, en dat is handig. Alle bedrijven of ondernemers die hun site beter vindbaar willen maken, kunnen profiteren van het .site domein. Met de miljoenen registraties die het .com domein op zijn naam heeft staan kan het soms lastig zijn een unieke domeinnaam te vinden. Dat probleem heb je met een .site domeinnaam niet.

Bestel hier je .site domeinnaam voor slechts 4,95 per jaar!

04 Nov 2015 in Geen categorie.