DNS tools

Via DNS tools is het niet alleen mogelijk om webbased jouw DNS te beheren, maar als aanvullende service zit hier ook e-mail- en URL forwarding bij inbegrepen. Zo is het mogelijk om met behulp van DNS tools “http://www.jouwdomeinaam.nl” te laten doorverwijzen naar de ruimte bij jouw provider, bijvoorbeeld “http://home.provider.nl/~gebruikersnaam/directory/”. Daarbij kun je kiezen of de domeinnaam in de adresbalk blijft staan (cloaked forwarding), of je toch liever de daadwerkelijke URL wilt laten zien (normale forwarding).

Jouw gegevens worden direct verwerkt in onze DNS servers dus een wijziging is al na korte tijd op internet zichtbaar. Eigen DNS beheer werkt met een primaire en een secundaire naamserver, op twee geografisch gescheiden locaties. Deze service is ideaal voor klanten die een eigen webserver beheren.

Easyhosting biedt resellers de mogelijkheid om een bepaald aantal domeinen te beheren. Resellers kunnen op hun beurt ook weer klanten aanmaken die een bepaald aantal domeinen kunnen beheren. Dit alles werkt via een zeer gebruikersvriendelijke webinterface.

Tarieven zijn exclusief BTW